حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

زاخارووا: آمریکا دچار تفرقه است

سخنگوی وزارت خارجه روسیه معتقد است برخی از قوانینی که اخیراً در چند ایالت آمریکا تصویب شده نشان‌دهنده شکاف و همچنین جنگ‌های فرهنگی در حال گسترش در این کشور است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۷ - ۲۰ تير ۱۴۰۰ - 2021 July 11
کد خبر: ۹۴۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر  «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (یکشنبه) گفت برخی از قوانینی که اخیراً در چند ایالت آمریکا تصویب شده به شکاف فعلی در این کشور و همچنین جنگ‌های فرهنگی در حال گسترش در ایالات متحده دلالت دارد.

وی در این خصوص گفت: آمریکا دچار تفرقه شده است و جنگ‌های فرهنگی پیچیده‌تر می‌شوند و اکنون با قوانین مورد ضمانت قرار می‌گیرند.

 

او در ادامه، توجهات را به چند قانون اخیر که در برخی از ایالت‌های آمریکا تصویب شد، جلب کرد.

به گزارش خبرگزاری روسی تاس، یکی از آن‌ها به ویژه، دستور دادستان کل ایالت کالیفرنیا بود که کارگران ایالتی را از سفر به برخی نقاط دیگر منع کرد. به گفته این دیپلمات روس، دلیل این مسئله دیدگاه‌های سیاسی متفاوت «ساکرامنتو» مرکز کالیفرنیا، در مقایسه با مواضع ۱۷ ایالت در بحث مسائل جنسیتی است.

 

این دیپلمات روس سپس اظهار داشت: در کل، حتی طبق منطق پیچیده ایدئولوژی لیبرال چپگرای آمریکا، بسیاری از قانون‌گذاران در سطح منطقه‌ای متوجه هستند که عبور از برخی خطوط بخصوص در موضوعات مرتبط با کودکان و جوانان غیرممکن است. اما دیکتاتوری لیبرال دیدگاه دیگری دارد. مقام‌های کالیفرنیا حالا دیگر با سایر موضوعات فدرال ایالات متحده ارتباط برقرار نخواهند کرد.

وی افزود: نمی‌توان این مسئله را رد کرد که ممنوعیت سفر تنها آغاز فشار ثروتمندترین ایالت آمریکا بر مناطق کمتر مرفه است.

 

به گفت زاخارووا، در مقابلِ این زمینه، یک قانون منطقه‌ای دیگر مورد توجه قرار می‌گیرد. فلوریدا کالج‌ها و دانشگاه‌ها را مجبور به نظارت بر آزادی دیگاه‌های سیاسی جوانان کرد.

این دیپلمات توضیح داد که این به کنترل سیاسی بر انتشار آزادانه نظرات دانشجویان در بدترین دیکتاتورهای قرن گذشته اشاره دارد و گامی دیگر به سوی مجازات «جرم اندیشه» است./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار